Diensten

Hieronder kan je zien welke diensten ik aanbied. Als je nog vragen hebt, kan je altijd contact met mij opnemen.

Als Life Coach kan ik je helpen op elk levensgebied waar je moeite mee hebt. Dit kunnen zaken zijn op het gebied van zingeving, lichamelijke en mentale gezondheid, sociale vaardigheden of werk en financiën. Samen zoeken we een manier om positieve veranderingen in jouw leven te brengen.
Je studententijd kan best een pittige periode zijn. Je kan bijvoorbeeld last krijgen van heimwee, cultuurverschillen of de Nederlandse taal. Dit kan invloed hebben op je studieresultaten. Ik ga jou helpen om een positieve mindset te creëren, zodat je kan genieten van je studententijd en structuur kan krijgen bij het leren!
Als leefstijl- en vitaliteitscoach ga ik jou begeleiden bij het maken van goede keuzes op het gebied van beweging. Samen zullen we ons richten op het maken van een switch naar een gezonde leefstijl, zodat jij je vitaler gaat voelen in je dagelijks leven.
Loopbaancoaching CariNed Coaching
Ben je niet gelukkig in je huidige functie en je wilt kijken wat bij je past? Of wissel je steeds van baan en je wilt weten hoe dat komt? Samen komen we erachter wat jouw passie is en wat jouw volgende carrièrestap zal zijn.

Mijn Werkwijze

Een korte beschrijving van het coachingstraject

1. Kennismakingsgesprek
Wij bespreken jouw hulpvraag.
2. Intake
We maken een behandelplan en bespreken jouw doelen.
3. Coaching sessies
We gaan aan de slag met de punten zoals beschreven in het behandelplan.
4. Laatste sessie
We blikken terug op het gehele traject.
Gastcollege
Tijdens de studententijd maken veel studenten stressvolle momenten mee. Zeker als je vanuit het buitenland naar Nederland komt om te studeren. Om dit te voorkomen geef ik colleges over de volgende onderwerpen...

Plan een gratis kennismakingsgesprek in en dan zullen we samen jouw hulpvraag bespreken!