Diensten

Als iemand geboren op Curaçao en naar Nederland gekomen heb ik wel het een en ander meegemaakt. Mijn ervaringen, kennis en kunde wil ik gebruiken om mensen op verschillende manieren(leefgebieden) te ondersteunen. Iedereen is welkom. Specialiteiten: Jeugdcoach, Leefstijlcoach en Loopbaancoach.

In het leven maak je dingen mee waarvan je denkt dat niets jou lukt. Je zegt tegen jezelf dat je het niet meer aankan, je weet niet meer hoe je verder moet of je stelt bepaalde zaken steeds uit omdat je bang bent om te falen.

Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat je soms een lange weg met struikelblokken zal bewandelen voordat je de eindstreep bereikt. En wanneer je zo’n struikelblok bent tegen gekomen en je weet niet hoe je het weg kan halen, is het belangrijk dat je om hulp vraagt. Sommige mensen hebben schaamte om hulp te vragen, want ze zien dat als een teken van zwakte. Maar door hulp te vragen ben je juist sterk. Want je laat zien hoe gemotiveerd je bent om vooruit te gaan in het leven.  

Ik kan jou met mijn coaching helpen. Je krijgt o.a. tips en technieken die je kan toepassen in je dagelijks leven en die jou ook daadwerkelijk gaan helpen.

Ben je aan het worstelen met:

  • Stress die je ervaart voor welk reden dan ook?
  • Vraag je jezelf wat je in je leven mist?
  • Wil je een plan maken om je leven naar een hoger niveau te brengen, maar je weet niet hoe?
  • Ben je iemand die zaken steeds uitstelt?
  • Wil je meer vertrouwen in jezelf hebben?
  • Ben je iemand die niet weet hoe ze gemotiveerd kan blijven bij afvallen?
  • Ben je niet gelukkig in je huidige baan en je wilt kijken wat bij je past?
  • Wil je je eigen baas zijn en een bedrijf starten, maar je weet niet hoe je moet starten?
  • Ben je een bedrijf die een coach zoekt die jouw medewerkers kan helpen om beter in hun vel te zitten?

Zit je zelf ook met bovengenoemde vragen of heb je andere vragen? Ik kan en ga jou helpen met waar je moeite mee hebt op het moment.

Tijdens de coaching sessies neem ik samen met jou de belemmeringen waar je tegenaan loopt en wat je uiteindelijk wil bereiken in behandeling en zetten we een plan op om jouw doel(en) te bereiken. Tijdens de coaching sessies zal je merken dat je zelf de antwoorden eigenlijk al hebt. Je had alleen iemand nodig die jou een objectieve mening en tips kan geven. Tips die je eenvoudig en direct kan toepassen. Je zal kwaliteiten en talenten van jezelf ontdekken, waarvan je zelf niet bewust van was.

Meld je aan voor een kennismakingsgesprek.

Mijn Werkwijze

Een korte beschrijving van het coachingstraject

1. Kennismakingsgesprek
Wij bespreken jouw hulpvraag.
2. Intake
We maken een behandelplan. en bespreken jouw doelen.
3. Coaching sessies
We gaan aan de slag met de punten zoals beschreven in het behandelplan.
4. Laatste sessie
We blikken terug op het gehele traject.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in en dan zullen we samen jouw hulpvraag bespreken!